درود بر شما همراهان همیشگی کینکو نالج در این مقاله تحقیقی قصد داریم که به برسی رمزارز اولانچ بپردازیم. پلتفرم اولانچ، یک پلتفرم متنباز برای خلق برنامههای مالی غیرمترکز است که به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا نرمافزارهایی امن، قدرتمند و مطمئن بسازند. این پلتفرم امکان پیادهسازی شبکههای بلاکچین سفارشی با قوانین پیچیده را فراهم میآورد و از زیرمجموعههای عمومی و خصوصی پشتیبانی میکند.
رمزارز اولانچ یک پروتکل اجماع خلاقانه است که با نیت حل مشکلات مقیاسپذیری، ادغام قراردادهای هوشمند و تقویت امنیت طراحی شده است. این بلاکچین پیشرفته قادر است تا 4500 تراکنش را در هر ثانیه انجام دهد و تراکنشها را در کمتر از 3 ثانیه تأیید کند. پلتفرم اولانچ با هدف تبدیل شدن به سیستمی برای پرداختها، قراردادهای هوشمند، اینترنت بلاکچین و برنامههای غیرمتمرکز طراحی شده است. این سکو قادر است به صورت جهانی داراییها را مبادله کند و با استفاده از قراردادهای هوشمند، به صورت کاملاً غیرمتمرکز، آنها را مدیریت نماید.
ویژگیهای رمزارز AVAX:
– توکن شبکه بلاکچین اولانچ، رمزارز AVAX است.
– رمزارز AVAX، نقش تضمینکننده امنیت شبکه و توکن پرداختی برای تراکنشهای درون شبکهای را دارد.
– نیمی از 720 میلیون واحد توکن AVAX، در شبکه اصلی توزیع شدهاند.
– توکن AVAX با گذشت زمان نایاب تر میشود، چرا که توکنهای مصرف شده در تراکنشها فوراً از بین میروند. این فرآیند تا حدی به ساختار رمزارز بایننس کوین شبیه است.
– اولانچ نسبت به سایر بلاکچینها مزایای بیشتری دارد، از جمله کاهش خطر حملات سیبیل و ارائه یک آستانه امنیتی. این پلتفرم همچنین از کاراییهای انرژی بهینه CPI و الگوریتم اثبات سهام بهره میبرد. در ادامه این مقاله در کنار آموزش ترید به سبک ایچیموکو و درک بهتر ذات ایچیموکو به بنیانگذاران این پروژه اشاره خواهیم کرد.
بنیانگذاران رمزارز AVAX:
– آزمایشگاه آوا (AVA Labs)، پلتفرم اولانچ و توکن AVAX را روانه بازار کرده است. امین گون سیرر، کوین سکنیکی و مائوفان “تد” یین بنیانگذاران این پلتفرم هستند. امین گون سیرر دارای دکترای علوم و مهندسی کامپیوتر، کوین سکنیکی دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر در دانشگاه کرنل و مائوفان “تد” یین نیز دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر در همان دانشگاه است.
زیرشبکهها (Subnets):
– قابلیت ایجاد بلاکچینهای مستقل یکی از ویژگیهای کلیدی اولانچ است. Subnets در اکوسیستم اولانچ به عنوان بلاکچینهای جدید معرفی میشوند. توسعهدهندگان میتوانند در این شبکهها برنامهریزی کرده و ساختارها و قوانین منحصربهفردی را پیادهسازی کنند. افراد میتوانند با پرداخت کارمزد در AVAX، Subnets خود را ایجاد کنند.
زنجیره مبادله (X-Chain):
– زنجیره مبادله به عنوان یک بلاکچین غیرمتمرکز و قابل برنامهریزی عمل میکند، که در آن میتوان داراییهای دیجیتالی مانند توکنهای سودمند، استیبل کوینها، رپد توکنها و NFTها را به وجود آورد.
ماشینهای مجازی و زنجیرههای داده در آوالانچ:
زنجیرههای دادهای که به عنوان بلاکچین یا DAG شناخته میشوند، دارای شناسههای زنجیرهای منحصر به فردی هستند. این زنجیرهها توسط ماشینهای مجازی تولید میشوند که میتوانند زنجیرههای مشابهی را برای اعضای یک زیرشبکه ایجاد کنند.
ماشینهای مجازی (VMs):
ماشینهای مجازی در رمز ارز اولانچ، کدهایی هستند که پایگاههای داده را از طریق فرآیند اجماع تولید میکنند. این پایگاههای داده قادرند زنجیرههایی از نوع DAG یا سایر ساختارهای توزیع شده را تشکیل دهند و میتوانند برای زیرشبکههای مختلف به کار روند.

تفاوتهای اوالانچ با بیتکوین در چیست؟
1. اوالانچ در انجام تراکنشها از بیتکوین سریعتر است.
2. در حالی که بیتکوین تنها 7 تراکنش در ثانیه را پردازش میکند، آوالانچ میتواند 6500 تراکنش در هر ثانیه انجام دهد.
3. بیتکوین نیازمند چندین استخر متمرکز برای تولید بلاک است، در حالی که آوالانچ میتواند بدون خروج ارزش از سیستم، میلیونها تولیدکننده بلاک را در خود جای دهد.
فرآیند استیکینگ اولانچ چگونه است:
برای تبدیل شدن به یک گره تأییدکننده در شبکه اوالانچ، باید حداقل 2000 واحد از رمزارز AVAX خریداری و استیک شود. کاربران سیستمعاملهای ویندوز، لینوکس و مک میتوانند به گرههای تأییدکننده تبدیل شوند.
پاداش استیکینگ اولانچ چقدر است:
اوالانچ با مکانیزم حاکمیتی متفاوت از دیگر شبکههای بلاکچینی عمل میکند. با رشد شبکه، میزان پاداش استیکینگ تغییر میکند و در سال اول، نرخ پاداش بین 7 تا 12 درصد از میزان AVAX استیک شده بوده است.
کیف پولهای رمزارز AVAX:
کیف پول رسمی اوالانچ، کیف پولهای متامسک و کیف پولهای سختافزاری لجر از رمزارز AVAX پشتیبانی میکنند.
صرافیهای پشتیبانیکننده از رمزارز AVAX:
صرافیهایی نظیر Binance، CoinDCX، Huobi Global، Gate.Io، OKEx و WAZIRx از رمزارز AVAX پشتیبانی میکنند و این رمزارز قابل مبادله با جفت ارزهای USD، USDT، ETH و BTC است.
مزایا:
1. سرعت و قابلیت مقیاسپذیری: اوالانچ توانایی پردازش تعداد بالایی از تراکنشها را در زمان کمتر دارد. این سرعت بالا و قابلیت مقیاسپذیری، برای کاربران و توسعهدهندگان بسیار مفید است.
2. کاهش هزینهها: با توجه به سرعت بالا و مقیاسپذیری، هزینههای تراکنشها در آوالانچ کمتر از بیتکوین است.
3. امنیت: اوالانچ از الگوریتمهای اجماع مبتنی بر اثبات سهام (PoS) استفاده میکند که امنیت شبکه را تضمین میکند.
4. استفاده از زیرشبکهها (Subnets): این امکان به توسعهدهندگان میدهد تا زیرشبکههای مختلف با قوانین و ساختارهای منحصربهفرد ایجاد کنند.
معایب:
1. کمبود شناختهشدگی: رمز ارز اولانچ در مقایسه با بیتکوین، کمتر شناختهشده است و از نظر معروفیت و تاریخچه کمتری برخوردار است.
2. کمبود اکوسیستم: در مقایسه با بیتکوین، تعداد کمتری از خدمات و اپلیکیشنها از آوالانچ پشتیبانی میکنند.
3. پیچیدگی فنی: برای توسعهدهندگان، آوالانچ ممکن است پیچیدگیهای فنی داشته باشد که نیاز به یادگیری دارد.
در نهایت امیدواریم از مطالعه این مقاله تحلیلی لذت برده باشید